Vårutflykt till Skokloster, Ekolsund & Härkeberga

Laddar Karta...

Datum och tid
lördag 20 maj
kl. 09:00 - 16:45

Plats
Östermalmstorg


MISSA INTE årets vårutflykt lördagen den 20 maj! Då naturen är som skirast styr vi kosan mot SKOKLOSTER. Efter en välförtjänt kopp kaffe gör vi ett besök på slottet och passar också på att titta på den lilla vackra slottskyrkan. Klockan 12 äter vi lunch på Skoklosters Slottscafé. För den som vill finns möjlighet att efter lunchen  köpa en extra kaka eller tårtbit till kaffet från den berömda kakbuffén.

Vi åker vidare till det intressanta och vackra EKOLNSUNDS slott med anor från 1300-talet. Där får vi en guidad visning. Just vid tiden för vårt besök spelas dokusåpan ”Biggest Loser” in så vi får stå ut med att kameror och strålkastare står uppriggade i somliga rum. Vi kommer dock inte att delta i någon TV-inspelning.

Utflykten avslutas i HÄRKEBERGA kyrka där prästen i Villberga församling, Jakob Bäcklund, berättar något om kyrkans historia och de enastående målningarna av Albertus Pictor från 1400-talet samt håller en andakt tillsammans med oss.

Samling på Östermalmstorg kl 9.00, med avresa 9.15. Beräknad hemkomst kl. 17.00 Kostnad för resa, kaffe, lunch, inträde och visningar 250:- för vuxen och 100:- för barn som antingen betalas på bussen kontant eller med Swish.
Anmälan sker senast den 14 maj till Klas Lindberg 0708 540300 på info@evangeliska. nu

VARMT VÄLKOMMEN!